Qumështi

Qumësht me 5 dhrithëra
200ml

little-milk-with-cereals-5grains-200ml

Qumësht me 2,5% yndyrna (94%), drithëra 3% (miell gruri 1%, miell orizi 0,8%, miell thekri 0,5% dhe miell tërshëre 0,2%), miell patatesj, fruktozë, inulinë, ujë.

Për gjumë të qetë

I shijshëm dhe ngopës

Drithëra + inulinë

I pasur me fibra drithërash

Jep ndjesinë e ngopjes dhe i siguron fëmijës gjumë të qetë

Gati për përdorim