Pure frutash

Pure frutash – fruta miks me drithëra
100g

fruit-puree-fruit-mix-with-cereals-100g

Priprema

NUTRINO voćni pire u mekanom „pauč“ pakovanju:

  • Razvija nezavisnost deteta
  • Bezbedan za dete u pokretu

Fruta 95% (mollë 73%, boronicë 11%, qershi 7%,, stafidhe e zezë 4%) drithëra 5%

100% natyral

Praktik për tu marrë me vete

Dyfish dobi: frutat janë natyrale dhe të lëngshme dhe drithërat të japin ndjesinë e ngopjes.