Pure me fruta

Pure frutash – me mollë, dardhë, banane dhe drithër
190g

fruit-puree-apple-pear-banana-with-cereals-190g

Fruta 96% (mollë 75%, dardhë 12%, banane 9%) drithëra 4%

100% natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar