Кашички

Овошно пире – овошје со павлака
190g

fruit-puree-fruit-with-cream-190g

Овошје 90% (јаболко 76%, боровинка 9%, вишна 5%), павлака 10%

100% природно

Вкусна ужина

Без додаден шеќер