Кашички

Овошно пире – јаболко, крушка, банана со житарки
190g

fruit-puree-apple-pear-banana-with-cereals-190g

Овошје 96% (јаболко 75%, крушка 12%, банана 9%), житарки 4%

100% природно

Вкусна ужина

Без додаден шеќер