Кашички

Овошно пире – јаболко и боровинка
125g

fruit-puree-apple-and-blueberry-125g

Овошје 100% (јаболко 79% и боровинка 21%)

100% природно

100% јаболко

Здрава ужина

Без додаден шеќер