Кашички

Овошно пире – јаболко и банана со сирење
125g

fruit-puree-apple-and-bananas-with-cheese-125g

Овошје 84% (јаболко 61%, банана 23%), сирење 16%

100% природно

Вкусна ужина

Без додаден шеќер