Priča o nama

Iza brenda Nutrino stoji BFF - Baby Food Factory, nova fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsavremenije svetske standarde, a sirovine koje koristimo su vrhunskog kvaliteta i od sertifikovanih dobavljača.

Nutrino je tu da pomogne svakoj mami u njenoj najlepšoj ulozi i najvažnijem pozivu na svetu, jer u Nutrinu uživaju sva deca, a svaka mama prepoznaje sigurnog saveznika koji nudi najbolje za njeno dete.

Kvalitet, sigurnost, profesionalizam, empatija i inovacije su vrednosti koje vode naš rad dan za danom.

Nutrino stalno radi na inovacijama kako bi ponudio Vašoj bebi proizvode najvišeg kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika, fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i presticida ili bilo koje druge vrste supstanci koje mogu ugroziti zdravlje beba.

Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji Nutrina ispunjavaju stroge standarde kvaliteta u smislu organoleptičkih i senzornih karakteristika, fizičko-hemijskih vrednosti, visokih mikrobioloških kriterijuma, odsustva zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste supstanci koja mogu ugroziti zdravlje beba.

Ne postoji veća odgovornost od rada na konstantnom poboljšanju kvaliteta i to od sastojaka naših proizvoda do finalnog proizvoda.

Zato, drage mame, dopustite nam da vam pokažemo zašto smo mi zdrav izbor za pravilan razvoj vašeg deteta...
jer vaše dete zaslužuje najbolje!

Saznajte više o proizvodnji Nutrina ovde