Млекце

Млекце со житарки
овес и бисквит

200ml

little-milk-with-cereals-oath-and-biscuit-200ml

Млеко со 2.3% млечна маст (91%), брашно од овес 3%, бисквит 2% (пченично брашно, шеќер, делумно хидрогенизирано растително масло (палмино), агенс за стасување: амониум хидроген карбонат и содиум хидроген карбонат, емулгатор: соја лецитин, готварска сол, вкус: ванилин), вода, скроб од компир, фруктоза, инулин

За мирен сон

Вкусно и заситува

Житарки + инулин

Содржи житарки богати со влакна

Дава чувство на ситост и овозможува мирен сон на детето

Подготвено за употреба