Млекце

Млекце со житарки
овес и банана

200ml

little-milk-with-cereals-oath-and-banana-200ml

Млеко со 2.5% млечна маст (89%), каша од банана 5%, брашно од овес, скроб од компир, фруктоза, вода, инулин

Вкусно и заситува

Житарки + инулин

Содржи житарки богати со влакна

Дава чувство на ситост и овозможува мирен сон на детето

Подготвено за употреба