Млекце

Млекце со житарки
5 жита

200ml

little-milk-with-cereals-5grains-200ml

Млеко со 2,5% млечна маст (94%), житарки 3% (пченично брашно 1%, оризово брашно 0,8%, брашно од хељда 0,5%, ‘ржано брашно 0,5% и брашно од овес 0,2%), скроб од компир, фруктоза, инулин, вода.

За мирен сон

Вкусно и заситува

Житарки + инулин

Содржи житарки богати со влакна

Дава чувство на ситост и овозможува мирен сон на детето

Подготвено за употреба