Кашички

Овошно пире – јаболко и банана со бисквити
100g

fruit-puree-apple-and-banana-with-biscuit-125g

Овошје 83% (јаболко 60%, банана 23%), вода, бисквит 5%

Вкусна ужина

Овошен оброк