Qumështi

Qumësht me tërshërë dhe banane
200ml

little-milk-with-cereals-oath-and-banana-200ml

Qumësht me 2,5% yndyrna (98%), drithëra 3, miell patatesh, fruktozë, ujë, inulinë.

I shijshëm dhe ngopës

Drithëra + inulinë

I pasur me fibra drithërash

Jep ndjesinë e ngopjes dhe i siguron fëmijës gjumë të qetë

Gati për përdorim