Lëngje për bebe

Lëng molle dhe kumbulle
200ml

juice-apple-and-plum-200ml

100% lëng frutash (lëng i përqëndruar molle 75%, tul luleshtrydheje 25%), vitaminë (L-ascorbic acid).

100% natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar

Përgatitur me fruta natyrale dhe të lëngshme

I siguron fëmijës suaj forcë dhe energji