Lëngje për bebe

Lëng molle dhe pjeshke
200ml

juice-apple-and-peach-200ml

100% lëng frutash (lëng i përqëndruar molle 50%, tul pjeshke 35%, tul molle 15%), vitaminë C (L-ascorbic acid).

100% natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar

Përgatitur me fruta natyrale dhe të lëngshme

I siguron fëmijës suaj forcë dhe energji