Pure me fruta

Pure frutash – me fruta dhe krem
190g

fruit-puree-fruit-with-cream-190g

Fruta 90% (mollë 76%, boronicë 9%, qershi 5%), krem 10%

100% natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar