Pure frutash

Pure frutash – mollë, pjeshkë, luleshtrydhe dhe mjedër
100g

fruit-puree-apple-peach-strawberry-and-raspberry-100g

NUTRINO voćni pire u mekanom „pauč“ pakovanju:

    • Razvija nezavisnost deteta
  • Bezbedan za dete u pokretu

Fruta 100% (mollë 65%, pjeshkë 22%, luleshtrydhe 7%, mjedër 6%)

100% natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar

Praktik për tu marrë me vete