Lëngje për fëmijë

Komposto
me mollë, luleshtrydhe dhe ftua
200ml

compote-apple-strawberry-and-quince-200ml

Ujë, lëng molle i përqëndruar nga fruti i mollës 16%, lëng luleshtydheje nga lëng i përqëndruar i frutit 5%, tul luleshtrydheje 4%, tul molle 2%, tul kërpudhe 1%, sheqer

Receta e gjyshes

Me përbërës natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Bëhet nga fruta të pjekura

I siguron fëmijës suaj forcë dhe energji