Lëngje për bebe

Komposto
molle, kumbulle & rushi të thatë
200ml

compote-apple-prune-and-raisins-200ml

Ujë, lëng molle i përqëndruar nga fruti i mollës 9%, tul molle 8%, sheqer, ekstrakt nga rushi i thatë 0,2%, ektrakt nga kubulla e thatë 0,1%, regullator aciditeti: acid citrik / acid

Receta e gjyshes

Me përbërës natyral

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Bëhet nga fruta të pjekura

I siguron fëmijës suaj forcë dhe energji