Lëngje për fëmijë

Mollë dhe luleshtrydhe
200ml

apple-and-strawberry-200ml

Lëng molle 100%, vitaminë C (L-ascorbic acid/acd

Vakt i ndërmjetëm i shijshëm

Pa sheqer të shtuar